Slim integreren voor een gestroomlijnd proces

De kracht van de AEB-producten benut u optimaal door de software volledig te integreren met uw bestaande IT-systemen. Wij maken het u op dit punt gemakkelijk: dankzij slimme technologieën is een eenvoudige, betrouwbare integratie mogelijk met SAP®, IFS en andere ERP-systemen. Het doel: een soepele uitwisseling van data en een end-to-end ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

AEB beschikt inmiddels over een lange lijst van succesvolle integraties met een groot aantal uiteenlopende host-systemen . In onnoemelijk veel projecten is een vlekkeloze wisselwerking met allerlei IT-oplossingen tot stand gebracht. Ook integratie van onze software in complexe, gedecentraliseerde, heterogene IT-omgevingen gaan we niet uit de weg.

Webservices, API’s en een onafhankelijke data-hub

AEB-software beschikt over een breed arsenaal aan state-of-the-art technologieën voor integratie in en samenwerking met host-systemen. Een voorbeeld is het gebruik van webservices die een eenvoudige, flexibele integratie via platformonafhankelijke interfaces en standaard internetprotocollen mogelijk maken. AEB-producten beschikken eveneens over een application programming interface (API).

Het is zelfs mogelijk om AEB-producten te voorzien van hun eigen gecentraliseerde data-hub voor het delen van data met host-systemen. Dat zorgt met een minimale investering voor een soepele uitwisseling van data en gestroomlijnde processen in een complex netwerk van host-systemen.

Het doel: veilig en efficiënte integratie

Hoe de integratie er in de praktijk ook uit ziet, het resultaat is altijd hetzelfde: een vlekkeloze uitwisseling van data tussen IT-systemen, dat leidt tot een volledige automatisering van processen, inclusief de mogelijkheid om de resultaten te analyseren en evalueren. De integratie resulteert bovendien in een grotere efficiëntie en betrouwbaarheid van processen zoals exportcontroles en transport-, warehouse- en douane management.

Bewezen succesvolle integraties: van Baan tot SAP® S/4HANA

AEB-software beschikt over een uitgebreide trackrecord van bewezen succesvolle integraties met ERP-systemen en logistieke oplossingen van een groot aantal leveranciers, waaronder SAP, Baan, IFS, JD Edwards, Microsoft ERP-systemen en vele andere.

Bewezen succesvolle integraties: van Baan tot SAP® S/4HANA