Informatie over DMS en douane management voor FD-lezers

Onze DMS-hulpgids gratis op uw deurmat?

Wat zijn de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de huidige manier waarop u aangifte doet?  Wat betekent DMS voor uw IT-omgeving? Onze gratis hulpgids 'Op weg naar DMS' geeft antwoord op al deze vragen... en meer! Voor u als gebruiker van het huidige AGS3.1, vergunninghouders GPA/SPA en de plaatsingsregelingen douane-entrepot en actieve veredeling/tijdelijke invoer.

Meer weten over next-gen douaneoplossingen?

AEB Customs Management is het centrale platform voor het beheer van uw douaneprocessen. Met end-to-end IT-integratie en slimme automatisering versnelt u uw douaneprocessen en bespaart u tijd en geld. In de belangrijkste exporteconomieën van de EU - en zelfs wereldwijd dankzij de eenvoudige integratie van uw douaneagenten of expediteurs. Wilt u ook onze DMS-seminar bijwonen?

Wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom de overgang naar DMS? Aan welke berichtspecificaties moet u n de nabije toekomst voldoen? Bezoekers van de DMS-seminar krijgen uitleg over de veranderingen en advies over benodigde aanpassingen van IT-systemen en bedrijfsprocessen. De datum en exacte locatie worden binnenkort bekend gemaakt. Aan deze seminar zijn geen kosten verbonden en wordt aangeboden door AEB in samenwerking met Customs Knowledge - partners in douane advies.